maanantai 23. huhtikuuta 2012

Agikisaturisti

Viikonloppu kului mun osalta HSKH:n agikisoissa töissä ollessa, kumpanakin päivänä. Nuuk pääsi mukaan fiilistelemään halliin, seuraamaan kisoja ja treenaamaan rauhoittumista. Rauhoittuminen sujui jo paremmin, vaikka edelleen välillä sinkoili hihnassa, kun vieressä toiset kiiti radalla. Ja ne tutut ihmiset ovat niitä pahimpia, minkäs teet kun ei vaan pysty olemaan rakastamatta..!

Ja käytiin me vähän piipahtamassa agikentälläkin siinä sivussa, mutta ihan vähän vaan. Antibioottikuuri kun on vielä meneillään, niin ei mitään hurjia revittelyjä tehty, mutta muutama toisto niistoja, keppejä ja puomin kontakteja. Ja pari kertaa taas niin pelottavaa keinua. Pentukeinu (leveä ja matalampi, pinta liukua estävää huopaa) sujui ihan ok, mutta vaneripintainen oikeissa mitoissa oleva keinu... Ei vaan pysty. Vähän matalana ja hiljaa, niin just ja just. Tää otetaan kyllä nyt kesäkauden avajaisten kunniaksi tehotreeniin keppien ohella, heti kun saadaan Nuuk terveeksi. Keskittyminen oli tällä kertaa ihan priimaa, eikä viereisten kenttien koiriin kiinnitetty mitään huomiota, hyvä.

Loppuun vielä terveyspäivitys, Nuuk on tosi pirteä ja reipas, eikä sen olemuksesta enää huomaa mitenkään, että se sairas olisi, mutta silti edelleen vatsa on löysällä. Antibioottikuuria on vielä pari päivää jäljellä, joten seuraillaan tilannetta, josko se siitä sitten rauhoittuisi, kun kuuri loppuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti