sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Turku KV

Perjantaina illalla pienten agikirmailujen (jee, Nuuk kääntyi valsseilla hyvin!) ja metsälenkin (-30 asteen pakkasessa!) jälkeen lähdettiin ystäviemme luo Turkuun. Ajatus oli, että seuraavana päivänä ei niin aikaisin tarvitse sitten lähteä ajamaan näyttelypaikalle, kun ollaan jo valmiiksi paikkakunnalla. Rento meininki siis.

Kelpiet oli kehänsä viimeinen arvosteltava rotu, joten aikaa oli enemmän kuin hyvin totutella näyttelyhulinaan ja vähän treenailla sitä kehäkäytöstäkin. Nuuk käyttäytyi kaikin puolin hyvin ja rennosti kehän ulkopuolella, leikkikin kivasti. Kehässä sitten pieni jännitys iski Nuukiin treenailuista huolimatta, kun tuomari lähestyi. Ei se väistänyt tai mitään, mutta mulkoili epäluuloisesti. Tuomari käsitteli koiraa rauhallisesti ja Nuukkin rauhoittui ja seisoi lopulta ihan hienosti.

Meidän komistus <3

Sveitsiläistuomari Barbara Müllerin arvostelu Nuukista:
"Ruskea uros, jolla hyvärakenteinen pää. Silmien väri ok. Kaulan pituus hyvä. Erittäin hyvä alalinja ja takakulmaukset. Selkälinjan pitäisi vielä kehittyä. Lennokkaat liikkeet. Yleisilmeeltään ei vielä täysin kehittynyt." ERI SA AVK1 PU2, VASERT, CACIB

Take it easy, just be cool

Näyttelyn jälkeen ajeltiin vielä mummulaan illaksi saunomaan ja tänään palauduttiin viikonlopun viiletyksestä tekemällä pitkä kävelylenkki jäällä ja syömällä mummun 80-vuotissyntymäpäiväkakkua.

6 kommenttia: