sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Hiihtämään!


Me jatkettiin vetohiihtotreenejä tänä viikonloppuna jäällä. Toistaiseksi en vedätä vielä kovin pitkiä pätkiä, muutaman sadan metrin välein pysähdytään, ja sit taas jatketaan. Välillä päästän Nuukin juoksemaan vapaana ja sit taas uusi vetosarja. Intoa tuntuu riittävän ;) Ehkäpä piakkoin rohjetaan jo mennä Paloheinän koiraladullekin!


Loppuun vielä kuvasarja Nuukin bravuurista, jota on nähty niin agitreenien, hakutreenien kuin nyt myös vetotreenienkin päätteeksi. Eli hyvin tyytyväisen oloista selällään kierimistä, etujaloilla kuopsutusta ja näin talvella lumen haukkailua. Päivä pulkassa :)

4 kommenttia:

  1. Nuuk on ihan onnenpyöränä, ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Ihana auringonpaiste kuvissa ja Nuuk ihan intona! :) Missä te ootte tässä hiihtämässä.
    Minkä ikäsenä lähdit muuten Nuukille opettamaan Canicrossia ja tuota valjaissa vetämistä? Turon kanssa mä juoksen, mutta se saa mennä remmissä aika vapaasti vetää jos haluaa, tai sitten hölköttelee mun sivulla. Typylle ajattelin opettaa ehkä jotain vähän järjestelmällisempää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me oltiin hiihtämässä ihan kotikonnuilla Munkassa Laajalahdella :) Muistaakseni ensimmäiset vedot otettiin vuosi sitten syksyn alussa, eli Nuuk oli jotain ehkä 9kk. Mutta tosi lyhyitä pätkiä ja ihan vaan niin, että koira tottui siihen puuhaan. Meillä sääntönä on ollut se, että valjaissa saa vetää ja pannan kanssa ei. Tää on toiminut ainakin meillä hyvin.

      Poista
    2. Mä oon ajatellut kanssa niin, että kun vajaat on päällä niin saa mennä rennommin ja vetää, mutta pannan kanssa kuljetaan nätisti hihna löysällä. Ehkä me kesällä otetaan Typyn kanssa jotain pikkusia vetoalkeita :)

      Poista