keskiviikko 15. elokuuta 2012

Uimamaisterin lomakuulumiset

Viime kesän perusteella en olisi ikinä uskonut, että Nuukista koskaan kuoriutuisi kovin innokasta vesipetoa, mutta ha, väärässäpä olin:

Kaislikossa suhisee :)
Tähän ei tarvittu kuin yksi kuuma viikonloppu heinäkuun lopussa, joka vietettiin mummulassa järven rannalla. Ainahan Nuuk on mielellään vedessä kahlaillut, mutta edes houkuteltuna ei oikein mielellään kovin syvälle ollut aiemmin rohjennut. Nyt sitten mummulan hiekkapohjaisessa tasaisesti syvenevässä rannassa kepin perässä ei muuta olisi tehnytkään kuin polskinut menemään. Piti pitää ihan huoli, ettei uiteta kerrasta liikaa, sillä Nuuk ei itse kyllä olisi hommaa lopettanut ollenkaan, niin riemukkaana se veteen päristeli :)

Puli puli!
Uimamaisteri <3
Ei kai me nyt jo lopeteta?!
Ollaan sittemmin käyty myös Munkkiniemessäkin uimassa, kun siellä sivummassa on myös hyvin rantaa, jota ihmiset ei käytä ja joka tosin on hyvin kivikkoista, mutta paremman puutteessa menettelee. Sinne alkoi kuitenkin kertyä sinilevää, niin nyt on uinnit ollut vähän tauolla.

Nuuk tähystää järvelle kesäyössä mummulan laiturilla, josko sitä vielä iltauinnille?
 Uimamaisterista Nuuk vaihtoi roolia suvereenisti laivakoiraksi, kesä ei tietenkään ole oikea kesä ilman purjehdusta :)
Johan kallistaa...
Matkantekotorkut
Ja vihdoin satamassa!

3 kommenttia:

  1. Ihana Nuuk! Ria kahlailee ja tekee "sukelluksia" kepin perään, eli hyökkää aikansa mietittyään kepille niin, että pääkin saattaa pulahtaa veden alle. Sitten painelee hirveetä kyytiä kepin kanssa takas rantaan ;) Ei lähde uimaan lenkkiä vaikka Tessa näyttääkin mallia, tuo parrakas kun läträisi vedessä loputtomiin.

    VastaaPoista
  2. Voi Nuuk, ihania uintikuvia! Cintan uimakoulu jäi tältä kesältä totaalisesti väliin...omatoimisesti ei neiti veteen mene. Tänään kyllä plutasi komeasti vahingossa tipahdettuaan rannanreunalta alas (äkkisyvä lampi metsässä)..ilme oli vedestä ylös pääsemisen jälkeen "hyi helvetti!!!"... Mutta toisaalta, ei Copperkaan alkanu uimaan kuin vasta 6 vuotiaana, että en vielä täysin menetä toivoani.;)

    VastaaPoista
  3. Outi: Nuuk harrasti tuota samaa aiemmin, mutta koskaan se ei uimaan vahingossakaan erehtynyt :)

    Mira: Ei kannata luopua toivosta, mä tosiaan luulin, ettei tuo uisi ikinä ja siellä se vaan polski menemään, kun sopivasti sai omassa tahdissaan totutella. Kuuma sää auttoi kyllä asiaa ;)

    VastaaPoista