keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulu tulee

Tän päivän agitreenien jälkeen jäämmekin treeneistä joulutauolle, joten toivotetaan kaikille...

6 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ää, sähläilen näiden kommenttien kanssa!

    Siis piti sanoa, että aivan ihana piirrustus! Ja paljon onnea synttärisankari Nuukille :)

    Ja sitten piti kysyä, jos lähtisitte joku päivä puistoilemaan tai lenkkeilemään? Missä käytte yleensä lenkillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuuk kiittää synttärionnitteluista :)

      Me voitais mielellään lähteä joku päivä puistoilemaan tai lenkkeilemään! Yleensä pyöritään tuolla Talin suunnalla, mutta ihan yhtä hyvin voidaan tulla myös Keskuspuiston suuntaan. Tai sit johonkin ihan muualle, jos niin halutaan, auto kulkee. Ensi viikolla kävisi arki-illoista esimerkiksi ke tai to tai sitten seuraavana viikonloppuna sopii myös, jos halutaan mielummin ulkoilla päiväaikaan. Mitenkäs teidän aikataulut?

      Poista
  3. Meillä taas ei ole autoa, mutta kyllä me toki julkisilla liikutaan. Mimmoinen on Talin alue? Ja muita hyviä alueita Helsingissä en sitten oikein tiedäkään kuin Viikki ja Rajasaaren koirapuisto. Tuo Keskuspuisto vois tietty aluksi olla ihan hyvä, meidän lemppari maastot on siellä koirapuiston läheisten siirtolapuutarhojen toisella puolella, en voi sanoa vasen tai oikea, koska en tiedä, kummin päin ajattelet :) Itse ajattelen niin, että ensin on koirapuisto, sitten siirtolapuutarhat ja sitten niiden oikealla on hyvä metsä. Siellä menee kyllä jonkinverran hevosia, mutta emme ole olleet toisillemme häiriöksi koskaan. Ja toki siellä pidemmällä on vielä parempaa metsää, mutta vielä ei ole siellä paljoa vierailtu.

    Meille sopii kyllä niin arki kuin sitten sunnuntaikin, arkena ollaan yleensä menty kuuden jälkeen, joskus paljon myöhemminkin. Tänään ollaan menossa Solia tapaamaan koirapuistoon, jos törmätään samaanaikaan siellä, eilen törmättiin.

    Hmm, ei ole vielä ihan herännyt olo, saattanee olla pikkuisen epäselvää kirjoitusta toi omani, kysy jos haluat että selitän paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin alkuun Keskuspuisto on oikeen hyvä, sit voidaan joku toinen kerta lähteä johonkin muuallekin. Jos sovitaan, että nähdään huomenna keskiviikkona klo 19 siinä koirapuistolla ja sit voidaan siitä lenkkeillä sinne metsään?

      Poista
  4. Näin tehkäämme. Varoitan sen verran, että Valo on todennäköisesti aivan erinomaista häiriötä hihnakävelyharjoituksessa, eli metsäänkävelemisessä saattaa kulua yllättävän kauan aikaa.

    VastaaPoista