torstai 8. joulukuuta 2011

Paluu treenikentille

... ja Oreniuksen oppiin! Meidän agiryhmä HSKH:ssa jäi talvitauolle, kun halli ei vielä ole valmis ja ajattelin, että useamman kuukauden tauko ohjatuissa treeneissä on... ei hyvä. Onneksi yhdessä Juhan valmennusryhmässä oli vielä tilaa ja päästiin mukaan. Tiistaina oli ensimmäiset treenit ja harjoittelimme Nuukin kanssa päällejuoksua (mahtoikohan olla oikea ohjauksen nimi?) ja sain apuja myös Nuukin paikalla pysymiseen. Muut ryhmässä ovat kisaavia koirakoita, joten me tehdään sitten aina vaan pienempää radan pätkää viimeisenä. Meni tosi kivasti, eikä hallissa meidän vuorolla ollut muita koiria, joten keskittyminenkin oli priimaa. Tästä eteenpäin!

Edellinen viikonloppu kului taas näyttelyiden merkeissä ja nyt täytyy sanoa, että näyttelyannostus on nyt hetkeksi täynnä. Melkoista hulinaa koko viikonloppu ja molemmilta päiviltä Nuukille EH, arvostelut olivat kuitenkin ihan ok. Ensimmäisenä päivänä EH tosin huijauksen kera niin, että saatiin punainen nauha ja hihkuttiin jo riemusta, että ERI tuli, mutta kehäsihteri ilmoittikin punaisen tarkoittavan erittäin hyvää. Jes. Maija kävi sitten vähän oikaisemassa kehäsihteeriä ja loput koirista saivat sitten oikean väriset nauhat.

Lauantaina tuomarina oli Maritha Östlund-Holmsten Ruotsista ja arvostelu seuraava (tosin aika haastavaa luettavaa, enkä oikein kaikesta saanut selvää, joten virheitä saattaa olla...):
11 månader. Bra storlek och många fina detaljer. Hund med utmärkt profil och goda proportioner. Runda ögön. Ögönfärgen stör utrycket. Välplacerade öron i största laget. Bett och käkar är okay, utmärkt hals och manke men välrer idag i ryggen och står och går överbyggd. Breda lår Bra benstomme. Välställda ben. Rör sig väl. En trevlig junior som behöver växa i sig. EH

Sunnuntaina tuomarina oli Johan Juslin ja arvostelu seuraava:
Sopivan kokoinen, vielä kapearunkoinen. Kallo ei riittävän leveä. Hyvä kaula, kapea etuosa. Vahvat käpälät. Lyhyt rintalasta. Kuroutunut vatsaviiva. Haluan enemmän tilavuutta takaosaan. Hyvä karvapeite, mutta lyhyt. Hyvät sivuliikkeet. EH

Lisäksi napattiin näyttelystä mukaan lämpötakki, jota Nuuk inhoaa, mutta muutaman päivän totuttelun jälkeen suostuu kuitenkin jopa kävelemään se päällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti