maanantai 14. maaliskuuta 2011

Ensimmäinen agilitykokemus

Lauantaina oli Lempäälässä Maiskis-kelpieiden agipäivä. Maija tuli Lindan kanssa aamupäivällä meitä hakemaan, autossa oli kolmen ihmisen ja pienen kelpipojan lisäksi myös kelpiet Jilla ja Nemi sekä göötti Viva - hyvin mahtui! Ja Nuuk käyttäytyi ihan hienosti kuskin vieressä jalkatilassa, mitä nyt vähän järsi mun kengännauhoja ja yritti syödä Maijan kartat.

Paikalle saapuivat kaikki isosiskot. Myös Ria-siskon oli tarkoitus tulla, mutta sairastapauksen vuoksi ei sitten kuitenkaan päässyt paikalle. Jälleennäkeminen Jilla-mamman kanssa oli oikein iloinen. Nuuk kyllä paineli saman tien tissille, mutta se ei Jillaa tuntunut haittaavan. Jilla leikitti Nuukia niin, että pikkukelpi simahtikin aika nopeasti, ennen kuin oikeastaan edes päästiin halliin agia seurailemaan. Ja koska halli oli jopa kylmempi kuin mitä lämpötila ulkona, olisi pieni palellut kovasti lattialla villapaidasta ja viltistä huolimatta, joten sitä "pientä" seitsemän kiloista täytyi pitää sitten sylissä. Onneksi paikalta löytyi muutamia oikein mielellään pentua sylissä kantavia, joten välillä sai käsivarret levähtää :)

Mamman perässä.
Nuuk kasvatti ensin korvat :)
Kun uniltaan kerkesi, sai Nuuk juoksennella Jillan perässä putkeen ja putkesta pois. Nuukista tämä oli tosi kivaa, mutta Jilla katseli vähän hölmistyneenä, että eikös tässä pitänyt olla treenaamassa. Myös ilman mammaa kokeiltiin putkea ja vähän kierreltiin lelun perässä siivekkeitäkin. Saatiin myös apua ja ajatuksia kontaktien harjoittelun aloittamiseen.


Kun koulutukset olivat ohi ja isosiskot saaneet päteä kentällä, pääsi Nuuk leikkimään pihalla muiden kanssa. Vaikka korvien koossa aletaankin olemaan jo pari vuotta vanhempien siskojen tasolla, vauhtia ei ihan vielä samaan malliin riittänyt. Sisukkaasti Nuuk kuitenkin yritti pysyä mukana.

Isosiskot ja mamma rivissä (vasemmalta Nala, Gitte, Jilla, Nemi, Kitty ja Nikki)
Hauskinta oli, että kun seuraavana päivänä katsoin agi-dvd:tä kotona, villiintyi Nuuk tv:n edessä, pyöri ja haukkui ja oli selvästi innoissaan. Eli taisi olla onnistunut reissu :)

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia kelpiejengistä! Mukava kuulla, että reissu oli onnistunut.

    Ria olisi niiiiin halunnut nähdä Nuukin! Ja äipän, tietty :) No viimeistään kesällä sitten.

    VastaaPoista