keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Uskaltaisko? Joko? Nytkö? Saako jo?

Että niinkuin kisaamaan agilityssä?! Justhan mä mainostin, kuinka me vielä treenataan sitä ja tätä ja tota ennen kuin ustaltaudutaan kisakentille... Mutta nyt oli taas niin järjettömän mahtavat treenit Juhalla tiistaina, että alkoi kyllä kisaaminen kutkuttamaan..! Nuuk oli ihan tykki ja luki ohjausta taas niin mahtavasti ja minäkin pysyin ajantasalla ohjauksissa ja omat liikkeellelähdötkin oli kohdallaan, kerrankin! Ihan niin paljon tosiaan alkoi kisakentät houkuttaa, että kävin jo vähän kurkkaamassa josko niitä kisoja tässä lähiaikoina olis tarjolla... :) No, onhan niitä, mutta ehkä me pitäydytään suunnitelmassa ja startataan kuitenkin edes ne yhdet epikset ensiksi ja siltä pohjalta katsotaan sit virallisia kisoja.

Tätä ennen ehditään ottamaan vielä muutamat hyvät kontaktisulkeiset, kontaktit on nimittäin päässyt vähän lipsumaan. Voi tätä kauhun tasapainoa... Mutta tällä hetkellä ne on ainakin nopeat!

3 kommenttia:

  1. Tottakai uskaltaa! Jos epiksiä vaan on niin toki niistä on hyvä aloittaa, mut kyllä te sinne ykkösiinkin voittte jo mennä :)

    VastaaPoista
  2. Tulkaa kääntymään joku lauantai treenihallilla, niin katsotaan miten Nuuk kiitää :)

    Kisaamaan vaan! Hyllyjä on turha pelätä, kisat menevät siinä tapauksessa maksullisista harjoituksista ;)

    VastaaPoista
  3. Joo, eiköhän me tästä kohta, vaikka nyt ollaan taas kohellettu muutamissa treeneissä ihan kunnolla... :)

    Maija: Olispa kivaa, meillä on vaan lauantaisin yleensä hakutreenit, eli lauantait kuluu pitkälti metsässä.

    VastaaPoista