torstai 11. elokuuta 2011

Agikentän laidalla

..istuu kelpi jo ihan kiltisti! Nuuk on keskiviikkotreeneissä oppinut hyvin olemaan rauhassa odottamassa omaa vuoroa kentän laidalla. Tai no ainakin pahemmin haukkumatta :) Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sitten kun ollaan kentällä, oltaisiin jotenkin vaisuja. Eipä ei, intoa ja vauhtia riittää. Mitä tehtäis, mitä tehtäis, mitä tehtäis..? Kontakteja? Takaakiertoja? Pyöritään? Mennään maahan? JES, PUTKEEN!

Eilen treeneissä tsekkailtiin, missä vaiheessa kepit ja kontaktit onkaan. Todettiin seuraavaa. Kujakepit suoraan on ihan pro, samoin umpikulma, mutta avokulmasta juostaan vaan suoraan ensimmäisestä välistä... Saatiin kuitenkin muutama onnistunutkin toisto pienentämällä alkuun keppien väliä. Näitä siis lisää.

Kontaktit puomilla olivat eilen alkuun vähän niin ja näin. Tehtiin kokonaista puomia (matala pentupuomi). Ylösmeno oli ok (sitä ei kyllä koskaan ole erityisemmin treenattu), mutta alastulolla Nuuk alkoi himmailemaan, jos jään liikaa jälkeen. Mutta ei saanut olla liian edessäkään, koska sit tuli läpijuoksu. No, meillä on nyt ollut hetki taukoa kontaktien harjoittelusta, ja parin toiston jälkeen alkoi taas paremmin Nuukillekin muistumaan mieleen, miten se nyt taas menikään. Kokeiltiin vielä loivaa pentuA:ta, siinä teki oikein mallikkaasti sekä ylösmeno- että alastulokontaktit, vaikkei sitä koskaan aikaisemmin ollakaan tehty. Ei kyllä tehdä vielä hetkeen jatkossakaan, puomi saa riittää, ettei tule liikaa rasitusta etuosalle.

Tämän jälkeen otettiin vielä vähän takaaleikkauksia ja muita pieniä ohjauskuvioita, jotka meni ihan ok. Hyvä treeni, parempi mieli :)

3 kommenttia:

  1. Heippa!
    Ootteko jatkamassa Oreniuksella aksaa vielä? Ainakaan ei meidän maanantai-ryhmässä teikäläisiä näkynyt :( Me ei olla aksattu 4vkoon, saa nähdä mitä maanantaina käy..epäilen, että apina ei oikein ole lapasessa :D

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Me ei jatkettu nyt sitten kuitenkaan Oreniuksella, kun päästiin HSKH:n agitreeniryhmään. Mutta varmaan jossain välissä ehkä palaillaan myös Oreniuksen oppeihin, katsotaan nyt, ehkä talvemmalla?

    Missäpäin te muuten käytte jäljestämässä? Itsellä on vähän nuo maastot hakusessa, kun Munkkiniemen tienoilla ei hirveästi jälkipeltoja ole. Ei me kyllä muutamia makkararuutuja pidemmälle olla vielä päästy, mutta olis kiva sitä nyt vielä aloitella ennen kuin on taas lumi maassa ;)

    Ja sinne lenkille voitais joskus mennä, lähdettäis mielellään!

    VastaaPoista
  3. Moikka :)
    Lenkki passaa oikein hyvin, koitetaan vaan sumplia joku hyvä rakonen.

    Me ollaan käyty jäljestämässä hyvin paljon Luukissa, Maunulassa on ihan ok paikka siinä eläinten hautausmaan luona (no, ei nyt ihan heti siinä vieressä), sitten on käyty myös Siikajärvellä.

    VastaaPoista