tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kesä!

No nyt se sitten on. Kesä :) Sen kunniaksi lähdettiinkin viikonloppuna Päijänteelle purjehtimaan ja Nuuk pääsi ensimmäistä kertaa veneeseen. Otettiin pehmeä lasku ja perjantaina matkattiin vain pari tuntia veneellä. Vähän Nuukia jännitti ja heti jos toinen meistä meni keulaan tms. alkoi Nuuk hermoilla ja lopulta pomppasi sitten veteen just ennen kun oltiin tulossa satamaan. H-veneessä kun ei ole kaiteita... Tulipahan testattua uudet liivit saman tien. Poika vaan kahvasta veneeseen ja ripeästi kuivattavaksi. Kun päästiin maihin, Nuuk veti sellaisen puolen tunnin riemurallin ympäri metsää, ettei mitään rajaa.. Taisi olla tyytyväinen, kun oli kiinteää maata jalkojen alla :)

Hiiohoi!
Katseet kohti ulappaa...
Seuraavana päivänä purjehdittiin sellainen neljä tuntia ja Nuuk oli selvästi tajunnut, että jaahas, eipä tämä ole automatkustusta kummempaa ja nukkui lähes koko matkan. Aina välillä Nuuk kyllä katseli maisemia tomerana, ja vaikutti siltä kuin olisi aina ollut veneessä! Illaksi mentiin vielä mökille saunomaan ja isoäidin ruokapöydästä nauttimaan. Ihan mahtava viikonloppu, tuntui ihan lomalta :)

Joko lähdetään?
Matkaunet

Agilityn saralla ollaan lähinnä treenattu erilaisia suunnan muutoksia ja mukana pysymistä. Keskiviikon treeneissä tehtiin erilaisia putkikulmia, pussia sekä takaakiertoja. Täytyy sanoa, että putkeen Nuuk kyllä hakee hyvin, lähes mistä kulmasta ja miltä etäisyydeltä hyvänsä. Tästä varmaan tulee vielä joskus ongelma, että putki on niin siisti juttu, mutta nyt se on vaan hienoa :) Myös pari kertaa tehtiin kujakeppejä.

Vihdoin ja viimein ja ihan oikeastaan yhtäkkiä, Nuuk on oppinut pysymään paikallaan. Okei, puhutaan muutamasta askeleesta, mutta se on jo paljon se, kun se pysyy sen myös treenikentällä. Malttiharjoitukset ruokakupilla, kynnyksen takana odottelut sekä kaikki muut paikallaanoloharjoitukset ovat tuottaneet tulosta. On se vaan niin hieno pieni kelpi!

Strategiset mitat ovat tällä hetkellä noin 12,5kg ja 47cm.

4 kommenttia:

  1. Voi vitsit, ihanan näköistä ja kuuloista tuo veneily! Ah, kyllä Nuukin kelpaa :))

    VastaaPoista
  2. Hieno reissu teillä - Nuuk pikkuinen onkin jo aika iso hieno herra! Se on kesä nyt :)

    VastaaPoista
  3. Ou maigaad!! Nomppiksesta taitaa jäädä pieni mutta pippurinen... meidän mitat nyt 43cm ja 11,5kg

    VastaaPoista
  4. Cinta on samankokoinen kuin Noah, säkä kotimittauksella 43cm ja painoa 11.2kg.

    VastaaPoista