sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Erikoisnäyttely

Tänään vietettiin kuuma kesäpäivä Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla SBCAK:in erikoisnäyttelyssä, seurana olivat myös siskot Cinta, Q ja Narri, sekä mamma Jilla ja Nemi. Nuuk oli ensimmäinen kelpie kehässä ja handleria hieman jännitti. Onneksi Kaisu antoi meille viime hetken neuvot, joilla selvittiinkin hienosti. Nuuk juoksi ja seisoi oikein mallikkaasti.

Kotiintuomisina tuli handlerin palaneiden olkapäiden lisäksi luokkavoitto (tosin Nuuk oli ainoa uros pentuluokassa) ja kunniapalkinto, jonka seurauksena Nuuk oli vielä vsp-pentu!

Nuuk ja ROP-pentu

Arvostelu kuului näin:
"Excellent breed type. Could have a little more stop. Good length of neck. Good proportions though a little short in croup. Good coat texture. Needs time to mature." (tuomari Leonie Darling, Australia)

Ruusuke-pose :)
Jilla korjasikin sitten iltapäivällä suurimman potin ollen ROP, BIS1 ja SUPER-BIS1! Hieno mamma! Kiitokset kaikille kivasta päivästä, aika paljon tuli oppia näyttelytoiminnasta yhden päivän aikana! Uintireissu oli pop kaiken sen auringon jälkeen :)

Loppuun vielä viralliset poseeraukset, yksin ja yhdessä.

Nuuk
Q, Narri, Cinta ja Nuuk

1 kommentti:

  1. Hyvä Nuuksu ja Unnu! Koiruli kasvaa milloin edestä milloin takaa, mutta näyttää jo hienolta nuorelta herralta. Ja ylpeältä syystäkin ruusukkeineen. Onnea.

    VastaaPoista