lauantai 19. helmikuuta 2011

Nuuk on täällä!

Vihdoin! Pitkän odotuksen jälkeen, kovien etsintöjen tuloksena ja tietenkin myös himppusen onnenkantamoisena haimme tänään kotiin pienen (tai oikeastaan aika ison...) suklaisen kelpiepojan, joka on saanut nimekseen Nuuk ja jonka seikkailuja voi tulevaisuudessa tästä blogista lueskella.

Kotimatka sujui Nuukilta hienosti, vaikka ehkä hieman jännittikin. Uuteen kotiin saapuessaan pennulta kesti noin sekunnin kotiutua, jonka jälkeen saattoi leikit ja rallit alkaa. Kovin on reipas poika. Hetken Nuuk ihmetteli myös kissoja, ne kun olisivat niin kivoja, paitsi että ne murisee ja sähisee, eivätkä (ainakaan toistaiseksi) edes leiki. Sittemmin kissat on saanut olla aika lailla rauhassa, mitä nyt välillä on täytynyt niille vähän haukahdella.


Kovasta pakkasesta huolimatta käytiin lyhyesti piipahtelemassa myös ulkona. Saatiin monet hädät sinne jo tehtyäkin. Ja kuono lumeen tietty. Kuten ison pienen pojan koosta saattoi jo etukäteenkin päätellä, ruoka-aikaan ollaan oltu kotona - ja aiotaan selvästi olla tulevaisuudessakin :) Eli hyvällä halulla on kupit vedelty tyhjiksi. Ja unillekin ehditty.

Ihana.

6 kommenttia:

  1. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Ja siskolta riehakkaita terveisiä! :D

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että teilläkin on oma blogi :)
    Onnea pienoisesta pennusesta ja Noah-veljeltä terveisiä <3

    VastaaPoista
  3. Onnentoivotukset täältäkin - hieno aktiivinen ja iloinen pentu tuntuu olevan! Kiva tämä blogi, voi olla mukana kasvamassa kaverin kanssa :DD

    VastaaPoista
  4. Kaunis blogi :)

    Eipä ollut suuri yllätys, että nuorimies vetää ruokaa kupuun tunteella uudessa kodissaankin!

    VastaaPoista
  5. Voi että osaakin olla söötti!No,kyllä se siitä rumistuu kun kasvaa,älkää huolestuko..
    Tää on tää naamakirja nykyään ihan peestä,mutta Anne täältä siis huutelee,jos ei mistään muusta satu ilmenemään.Eli onnea nyt vaan,olihan se aika pitkä projekti tämän Nuukin hankinta.

    VastaaPoista