tiistai 22. huhtikuuta 2014

SM-nollat kasassa!

Napattiin Nuukin kanssa ATD:n pääsiäiskisoissa pitkänä perjantaina Purinalla se puuttuva tuplanolla ja nyt meillä sitten on SM-nollat kasassa! Jee ja hui! Juuri kun aloin ajattelemaan, että taitaa jäädä tupla tekemättä, kun niin pitkä hyllyputki on takana, niin sitten palaset taas loksahtivat kohdilleen ja tehtiin yhdessä hyvää rataa.

Purinan radat löytyvät täältä: http://youtu.be/LrYLGpei2g0

Nollat siis ensimmäinen ja toinen rata, kolmannella radalla taisi keskittyminen jo vähän olla niin ja näin, sillä unohdin radan!

Kuono kohti arvokisoja!
Lauantaina käytiin myös Liedossa kisaamassa ja siellä tehtiin yksi nollarata ja kolme tosi tosi tosi hyvää hyllyä. Näitä ei harmillisesti tullut otettua videolle, mutta meillä oli niin kivaa! Ja mahtavia onnistumisia, mm. haastava itsenäinen keinu, hankala keppikulma ja kepit, joilla itse jäin selvästi taakse sekä onnistuneet napakat kontaktit. Unohtamatta pitkään mietittyjä ohjauskuvioita, jotka toimivat lopulta hienosti. Niin toista menoa, kuin viikkoa aiemmin Lempäälässä, missä tuntui, ettei kertakaikkiaan mikään onnistu. Ylämäki alamäki, ylämäki alamäki, yhdessä kulkien..!

3 kommenttia: