keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Hakukoira harjoittelee

Viime lauantain hakutreeneissä jatkettiin edelleen rullantuontikuvion vahvistamista. Oltiin jälleen Teknopoliksen parkkiksella, kun metsä on vielä niin täynnä lunta. Maalimiehiä oli yhteensä neljä (kaksi siirtyvää) ja kaikki kömpivät umppareihin, toki piilot oli vielä ihan auki. Nuuk oli ensimmäisellä piilolla vähän varautunut mm:n palkatessa (ei siis rullaa hakiessa), mutta kaikilla muilla tosi reipas ja paineeton. Toisella mm:llä haki rullan, mutta sylkäisi sen saman tien pois ja meni maahan odottaen palkkaa. Tyhmä paljon työtä tekee..! Kun maalimies oli vaan passiivinen, nappasi rullan suuhun ja toi mulle. Tästä ei kuulemma kannata olla huolissaan, moiset tempaukset pitäisi jäädä pois kuvioista kun koira oppii ja sisäistää rullatuonnin paremmin. Kerran Nuuk myös pudotti rullan pari metriä ennen mun luo tulemista, kun minä pysähdyin, eli toistaiseksi mun pitää pysyä liikkeessä ihan siihen asti kunnes Nuuk on mun luona. Kaksi jälkimmäistä maalimiestä menikin sitten mainiosti ja viimeiseltä mm:ltä saatu lelu toimi taas hyvin loppupalkkana saaden aikaan oikein hyvät leikit :)


Meillä oli treeneissä perusporukan lisäksi vierailemassa Laura ja mudi Luksi. Lauralla oli treeneissä mukana myös kamera, eli kerrankin hyviä kuvia treeneistä! Kaikki postauksen kuvat ©Laura Lindeman.


On kyllä niin mukava käydä hakutreeneissä nyt, kun Nuuk ei enää paineistu treeneissä ollenkaan kuten viime syksynä, vaan on keskittynyt, iloinen ja innokas oma itsensä!

4 kommenttia:

  1. Hienoa, että homma on nyt lähtenyt kulkemaan hyvin eteenpäin!

    Muista tosiaan olla tarkka tuossa palautuksessa, tarvittaessa avustaa ja myös vaatia, ettei ala a) sikailemaan tai b) epävarmaksi mitä halutaan.
    Mutta hieno homma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, palautuksen suhteen saa olla tarkkana. Aiemmin Nuuk ei ole pudotellut ja nytkin toi loput rullat hyvin kun muistin pysyä liikkeessä. Täytyy rullantuontia vaan vahvistaa, niin eiköhän se siitä :)

      Poista
  2. Kivoja aurinkoisia hyvänmielen treenikuvia! :)

    VastaaPoista