keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Tokoa ja hihnailua

Viime perjantaina oli viimeinen HSKP:n Toko 2-kurssikerta. Tehtiin taas seuruupätkiä, Nuuk pysyi vasemmalle käännöksissä paremmin mukana kuin ennen. Sekä myös luoksetuloa, tämä myös ihan hyvä, tosin voisi tulla tiivimminkin eteen. Ja mennä ripeämmin sivulle, edelleen. Lisäksi pitäisi päästä vähitellen siitä eteentulon paikkaa osoittavasta kädestä eroon. Tehtiin ensimmäista kertaa alustavia harjoituksia myös luoksetulon pysäytyksiä varten. Nuuk meni hienosti maahan, mutta seisomisessa otti aina pari askelta käskyn jälkeen. Loppuun vielä hyppyä. Nyt vaan jäädään jännityksellä odottamaan, josko me päästäisiin esim. kesäkaudelle mukaan tokolupauksiin, ryhmät ovat kuulemma todella täynnä.

Viikonloppuna otettiin hihnakäytössulkeisia Maijan kanssa. Voi voi. Tarttis varmaan tehrä jotain. Maija sai Nuukin ruotuun parilla murahduksella, minä en. Nuuk ei vaan selvästikään ota mua tosissaan tässä hommassa. Ikävämpi juttu, nyt sitten ollaan tiukkana oikein urakalla. Eli siis jämäkkyyttä vaatimiseen. Ehkä tämä on kuitenkin vielä käännettävissä parhain päin. Nimittäin nyt jo on huomattavissa muutosta ja Nuuk kulkee pitkällä hihnalla hihna löysällä. Mutta ne vastaantulevat koirat on edelleen keskustelun aihe, vaikka olisin kuinka tiukkana. Enää ei huudeta, mutta vähän kuitenkin yritetään äännellä, eli sitä tavoiteltua välinpitämättömyyttä ei olla vielä saavutettu. Eteenpäin.

Hei niin, meidät valittiin Learning to Train-aluevalmennusryhmään Nuukin kanssa! Jei! Mitä se sitten tarkoittaakaan, selvinnee myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti