tiistai 13. syyskuuta 2011

Kontakteja

Eilen agilitytreeneissä päätin ottaa jälleen namialustan käyttöön puomin kontakteille, kun viime aikoina on ollut ilmassa sellaista ajoittaista himmailua riippuen mun omasta sijainnista, erityisesti jos jään koirasta jälkeen. Mehän oltiin jo vähän niinkuin irroittauduttu namialustasta.

No, eipä himmaillut enää ei, nopeus oli puomilla jotain ihan muuta luokkaa viimeisimpiin treeneihin nähden ja intoa riitti. Nuuk teki pysähdykset jämäkästi, kerran jopa iski nenänsä niin tiukasti maahan, että perä nousi ylös ja sieltä sitten tultiin ihan mukkelismakkelis maahan, nenä kuitenkin namialustalla ;) Paljon hyviä toistoja ja Nuuk jäi hienosti odottamaan lisäpalkkaa, vaikka kuinka liikuin edessä, sivuilla tai takana. Tehtiin myös putken pimeitä kulmia, ja suoran putken jälkeen kääntymisiä, nämä hienosti.

Oli siis iloiset maanantaiagit, viimeistä kertaa Q:n kanssa tänä kesänä. Lopuksi Nuuk ja Q vielä riehuivat itsensä kotiinlähtökuntoon läheisessä metsikössä.

Illalla mittailtiin Nuukia, korkeudeksi saatiin noin 50cm ja painoa noin 18kg (mittauslaitteisto ei ole kovin tarkka). Hui, kun se on jo iso!

1 kommentti:

  1. Siitähän tulee ihan iskän kokoinen, Milo on 50-51cm ja painaa n.19kg :)

    Noah the Minimies on nyt inan verran vajaa 48cm ja painaa kaikki 13kg...

    VastaaPoista