torstai 7. huhtikuuta 2011

Kevät!

Onhan se ihan mahtavaa, kun ensimmäisen kerran näkee hiekkaa kentällä. Tai sammalta metsässä. Tai puun juuria. Tai vesilammikoita. Näistä on pikkukelpin päivät tehty. Jatkuvasti uusista asioista. Ja niitä me sit joka päivä ihmetellään ja niille me huudellaan riemuhaukkuja! Nuuk on ihan silminnähden innoissaan kaikesta uudesta. Ja metsä on tällä hetkellä ihan parasta, kun lumen alta on aina paljastunut jotain uutta ja mahtavaa. Siellä seikkaillaankin siis joka päivä!


Metsästä päästään myös kallioille, joilla on niin siistiä kirmailla. Vahingossa pikkukelpi saattaa pysähtyä ja joku onnekas saa siitä ehkä kuvan. Ehkä :)


Maisema lahdelle on hieno.


Ja osaahan Nuuk toki poseerata. Se ei vaan kovin kauaa ole pikkukelpin mielestä niin kovin kivaa..!


Nuukin kanssa on vaan yksinkertaisesti mahdotonta olla huonolla tuulella!

9 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja ihana Nuuk! :) Mutta jopas on keväistä! Meillä on vieläkin puolen metrin märkä ja upottava hanki, ja sataa tihnuttaa ja on sumuista.

    VastaaPoista
  2. Voi että se on niin sulosen näköinen kelpie :) Sulaispas meiltäkin lumet äkkiä pois. Odotetaan kans noita metsälenkkejä vesi kielellä ;b

    VastaaPoista
  3. Onpas hienot maisemat! Mistä noita löytää? Me voitas tulla käymään ens viikolla? Mutta muuten sama, tässä meidän rannassa kanssa kun on paljastunut maa niin siitä saa valtavat hepulit etenkin iltaisin!

    VastaaPoista
  4. Keväiset kuvat on tietty harkiten valittuja ;) Edelleen löytyy myös sitä puolen metrin märkää ja upottavaa hankea ihan riittämiin, mutta siitä ei kannata kuvia laittaa, kun Nuukista näkyis vain korvat...

    Maisemat on Laajalahden rannalta Munkkiniemestä, eli kävelymatkan päässä meiltä kotoa. Muita koiria joutuu kyllä tuolla liikuttaessa jonkun verran tarkkailemaan.

    Outi, tulkaa ihmeessä käymään! Ens viikolla meille kävis tiistai tai torstai.

    VastaaPoista
  5. Näistä jutuista ja kuvista tulee kyllä keväisen hyvä mieli! Terveisiä Tampereelta myös aika lumettomasta kaupungista.

    VastaaPoista
  6. Voi että osaa Nuuk olla suloinen! Ja mahtavat lenkkimaastot teillä.

    VastaaPoista
  7. Heh, viimeinen kuva - ihan on samanlainen kuin siskonsa!<3

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia! Voih Nuuk ja Nuukin korvat! Kuinka eläväiset nuo pienen kelpie-eläimen korvat ovatkaan! :) Minä aina naureskelen, että kun Ria moikkaa koirakavereita, se vetää korvat päätä vasten littaan, mutta kun Ria moikkaa Tessaa se "imaisee" korvat jonnekin pään sisään piiloon ;)

    VastaaPoista
  9. Voi vitsit keväiset säät on kyllä niin ihania! Toi viimenen kuva on ihan mielettömän hieno. Silmät kiinni antaumuksella ;);)

    VastaaPoista